Alli PEKO-T 3.9.2022

Idag gick ”Alli” Embior Alyssa och jag räddningshundsprov, PEKO A/B. Efter en lite skakig start i lydnaden, gjorde vi desto bättre ifrån oss i spåret och söket. Totalt 291/300 poäng, 1:a-pris och titeln PEKO-T. Domare Maarit Kuntola.

”Alli” Embior Alyssa and I passed the rescue dog test PEKO A/B today! It consists of obedience, tracking and search. After a bit shaky start in the obedience, we did all the better in the tracking and search parts. Totally 291/300 points, 1st prize and the title PEKO-T. Judge Maarit Kuntola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s