”Alli” Embior Alyssa

”Alli” Embior Alyssa fick träna mer på utställning på ÅBSK:s inofficiella utställning igår, 30.05.2019. Det gick strålande. Alli presenterade sig fint, med utstrålning och var duktig med den sympatiska domaren som kände rejält på hunden.
Resultatet blev BIR, BIG1 och BIS2.

”Alli” Embior Alyssa got to train more showing at ÅBSK’s unofficial show yesterday, 30.05.2019. It went splendidly. Alli presented herself well, with charisma and was good with the symphatetic judge, who checked the dog thuroughly.
Results BOB, BIG1 and BIS2.
Embior Alyssa ÅBSK inoff 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s